Waarom met liefde?

Alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt, maakt ons de persoon die we nu zijn. Alle mooie herinneringen en gebeurtenissen en ook de pijnlijke en nare ervaringen. Gisteren schreef ik drop je shit met liefde. Waarom met liefde?

Juist omdat alles wat je hebt meegemaakt jou hier heeft gebracht. Bij vandaag mooi mens. Bij hoe je nu bent. We zijn vaak zo hard voor onszelf. Keihard oordelen over wat je niet goed hebt gedaan of anders had moeten doen. Zou je ook zo reageren tegen je beste vriend of vriendin of een familielid?

Inzicht in overtuigingen die niet (meer) bij je horen en je waarden zijn zo waardevol. Het bepaalt ons gedrag, de onbewuste keuzes. Ontwikkeling en verandering zijn dappere keuzes. Don’t be to hard on yourself. Je wist niet wat je nu weet. Geef jezelf wat je die ander zou geven. Op de een of andere manier gaat dat altijd makkelijker. Je mag liefdevol aan de slag, liefdevol loslaten. Zonder oordeel. Omdat het jou zo verder helpt. Met je volgende stap. Ik nodig je uit. Doe je mee?