Relaxed terug komen van vakantie

De gouden tip voor mij om relaxted terug te komen van vakantie is om mijn agenda op mijn eerste dag (en als het kan zelfs dagen) te blokken. Met een blok van 2 of 3 uur ben ik al heel blij!

Vaak zijn we, voordat we op vakantie gaan, keihard aan het knallen om het werk voor de vakantie af te krijgen. En daarna moeten we weer keihard werken om de ‘vakantie-achterstand’ in te halen. Mijn gouden tip is dus om, eigenlijk zowel voor als na je vakantie, een aantal uren in je agenda te blokken waarop geen afspraken mogen worden gemaakt.

Geef jezelf de tijd om in te lezen wat er tijdens je vakantie is gebeurd. Zorg dat je je mail weg kan werken en dat je direct op de hoogte bent van de belangrijke en urgente dossiers. Een to-do en afvinklijstje werkt ook goed. Heerlijk als je werk van je lijst kunt strepen!

Hoe doe jij dit? Wat zijn jouw tips om relaxted terug te komen van vakantie?

#HR #werkgeluk #duurzameinzetbaarheid #loopbaan #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #werkenmetplezier #hrm #empowerment #womenempowerment #zelfliefde