Stralend naar je werk

Jaaaaa daar gaan we!!! Iedereen heeft zijn of haar unieke talent! Zijn of haar goud. Weet jij wat jouw goud is? Vaak zijn jouw unieke talenten en kwaliteiten voor jouzelf zo vanzelfsprekend. Ze kosten je geen enkele moeite en daardoor kun je al snel denken: dat kan toch iedereen??

NEEE dat kan niet iedereen! Jouw unieke talent maakt jou. Het geeft je energie om vanuit jouw volledige potentieel en passie jouw talenten in te zetten tijdens werk. Laat ik het anders zeggen:

Werk is zo’n groot onderdeel van je leven en als dat niet (helemaal) lekker zit heeft dat een negatief effect op jou en jouw omgeving. Je hebt geen zin om naar je werk te gaan of je komt moe, energieloos en als een soort vaatdoek thuis. Leuk voor jezelf, je gezin of je vrienden. Of nog vervelender. Je hebt spanningsklachten en merkt dat je (bijna) een burnout hebt. Dat moet toch anders kunnen?

Ja, dat kan zeker anders. Sterker nog: dat moet anders! Voor jezelf. Ik help je weer stralend naar je werk te gaan waardoor je veel meer energie en plezier overhoudt voor de andere leuke dingen in het leven.

Mijn allergrootste wens is dat jij weer vrolijk en vol energie naar je werk gaat. Dat je weet wat jouw talenten zijn en wat je waard bent. En als je denkt : jaja, i can’t have it all. Yes you can !

De eerste stap is weten waar je echt heel blij van wordt.